Life is life. .

Känner mig så jävla tom, fast ändå inte.
Väntar på att något ska hända, men vet dock inte riktigt vad..
Livrädd att falla tillbaka, livrädd att fastna här..
Känns som att jag börjar söka mig tillbaka, fast jag vet att jag inte får göra det.,
Det är något visst med hösten, jag kan inte tänka klart. Vill bara att detta år ska ta slut snart, så jag kan börja om med nya krafter 2013.
För detta år har varit ett totalt kaos, och jag vet att jag kommer alltid att minnas det..
 
Känns som att alla runt om kring mig mår halvt dåligt, att alla kämpar med näsan över ytan för att åtminstone kunna andas. Men mer än så är det inte..
När blev vi så bekväma och bara accepterar läget, isf att göra nått åt det och sträva efter den totala lyckan?
 
Hmm..
Denna helg har jag inte gjort något vettigt alls, och tankarna har fått springa iväg, kanske lite för långt?
Längtar ständigt efter nått, måste bara komma på,, Vad?
 
Hoppas på en bättre dag i morgon, och att jobbet ska ta upp mina tankar lite mer, för att sitta och fundera så hjärnan brinner, är nog inte så nyttigt som det känns..
 
Ars Amandi. <3
Kommer aldrig glömma.
 

See how they fall. .

Efter en vecka med återkommande allergiska reaktioner, och flera intag av akutmedicin och ett besök på akuten igår, så bestämde jag mig för att vara hemma idag, och bara ta det lugnt. Har ju trotsat alla varningssignaler och kört på som fan på jobbet ändå.. Men..
Min kropp blir så jäkla slut av allt kortison och alla allergimediciner, och även ibland måste jag ju ta adrenalinspruta i benet om det sväller igen i halsen..
Inte nå kul alls.
Ingen läkare hittils vet vad jag är allergisk mot, och ingen verkar ha varit intresserade av att börja utreda det hela heller..
Men igår så sa läkaren att han skulle remmittera mig till allergi-specialisterna i Gävle. Så det känns skönt, att äntligen kanske få några svar snart.. :)
 
 
 
Idag fyller min bästaste vän Kinnunen 21 år! <3 Hipp hipp hurra! Grattis lillpluppen :D
 
 
Helgen som var bestod av ridning och en spontan utgång med flickorna, vart rätt roligt trots att ingen var riktigt taggad ;)
 **
 
Ni är oslagbara! :) <3
 

Har just betalt alla räkningar, och inser att det får nog levas lite snålare denna månad som kommer, då jag hade en hel del obetalda semesterdagar på denna lön, så blev det ju ett litet glapp, men ändå lätt värt att få ha varit utomlands en vecka i höst :D
 
 
Nä, nu ska jag dra täcket över huvudet och sova lite till tror jag :P
 
 
 
 
 

Its your life. .

Nöjd till 80% av tillvaron, = 5 dagar i veckan. Antar att jag inte bör klaga.
 Men jag vill så gärna få känna 100%. Och jag kämpar med det, varje helg. för det är dom dagarna som är värst, när alla har saker att göra, middagar m.m.
Tur att jag har min familj och mina vänner, som gör det hela lite lättare, och gör allt ljusare.
Och när det blir för jobbigt, finns ju alltid stallet och underbara Athena som man kan spendera massor med tid hos, känslan att flyga fram i galopp på en sandväg, den är OSLAGBAR! :')
 
Älskar mitt jobb, hur allt rullar på, tempot, och så mycket som jag får gjort! Är ärligt talat nästan stolt över mig själv.
Att jag tog klivet, att jag vågade. Hade jag vetat i förväg hur bra jag skulle må när det väl var klart och fått svar på mina funderingar som jag haft i ca 10 år. Då skulle jag tagit tag i det för länge sedan!
 
Är helt paff över mig själv, hur jag äntligen känner mig trygg i mig själv, och att vara själv och singel. Såå underbart!
Jag kan göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill, utan att behöva ta hänsyn till någon annan! :)
(Förutom mina fyrbenta bebisar då) :*
 
Veckan utomlands var helt underbar, så skönt att fått lite värme, var 38 grader som varmast :)
 
- we will never ever get back together.
 

RSS 2.0