See how they fall. .

Efter en vecka med återkommande allergiska reaktioner, och flera intag av akutmedicin och ett besök på akuten igår, så bestämde jag mig för att vara hemma idag, och bara ta det lugnt. Har ju trotsat alla varningssignaler och kört på som fan på jobbet ändå.. Men..
Min kropp blir så jäkla slut av allt kortison och alla allergimediciner, och även ibland måste jag ju ta adrenalinspruta i benet om det sväller igen i halsen..
Inte nå kul alls.
Ingen läkare hittils vet vad jag är allergisk mot, och ingen verkar ha varit intresserade av att börja utreda det hela heller..
Men igår så sa läkaren att han skulle remmittera mig till allergi-specialisterna i Gävle. Så det känns skönt, att äntligen kanske få några svar snart.. :)
 
 
 
Idag fyller min bästaste vän Kinnunen 21 år! <3 Hipp hipp hurra! Grattis lillpluppen :D
 
 
Helgen som var bestod av ridning och en spontan utgång med flickorna, vart rätt roligt trots att ingen var riktigt taggad ;)
 **
 
Ni är oslagbara! :) <3
 

Har just betalt alla räkningar, och inser att det får nog levas lite snålare denna månad som kommer, då jag hade en hel del obetalda semesterdagar på denna lön, så blev det ju ett litet glapp, men ändå lätt värt att få ha varit utomlands en vecka i höst :D
 
 
Nä, nu ska jag dra täcket över huvudet och sova lite till tror jag :P
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0